Sound & Music Technology @ IEK DELTA





ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥΣ.



ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ TUTORIALS K.A.






Theremin Demo

Studio sessions @ DELTA

TMHMATA

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ BE YOUR MUSIC

http://www.iekdeltaradio.gr/beyourmusic/images/logo.png


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
BE YOUR MUSIC


Με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης με τίτλο “Be your Music”. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός στο κοινό και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι τολμούν να εκφράσουν το πάθος τους μέσω της μουσικής κάθε είδους!

Η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 10 Μαΐου 2012, στο www.iekdeltaradio.gr/beyourmusic, σε δύο κατηγορίες:
a. Electronica
Πρωτότυπη Σύνθεση σε ακούσματα Dance, Nu Disco, Euro Dance, House, Deep House, Prog. House, Tech House κλπ. (με ελληνικό / ξένο στίχο ή χωρίς)
b. Lounge
Πρωτότυπη σύνθεση  σε ακούσματα Lounge, Trip Hop, Ethnic, Chill, Ambient κλπ.

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με βάση την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την τεχνική αρτιότητα τους και οι 30 επικρατέστερες θα είναι διαθέσιμες προς ακρόαση και ψηφοφορία από το site του διαγωνισμού.
Οι τρεις καλύτερες συμμετοχές ανά κατηγορία θα βραβευτούν με πλούσια δώρα σε ειδική εκδήλωση που θα ανακοινωθεί, ενώ τα 12 κομμάτια από κάθε κατηγορία που θα ξεχωρίσουν θα κυκλοφορήσουν σε CD Compilation με την επιμέλεια του τομέα Music TechnologySound Engineering  Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο www.iekdeltaradio.gr/beyourmusic  E-mail: iekdeltabeyourmusic@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου